Kermis in Cranendonck

Soerendonk - Budel-Schoot - Maarheeze - Budel - Gastel

Kermis Budel-Schoot toch van start

Op 10 juli 2021 om 19:00 uur was dan toch de lang verwachte en toch gekomen start van de eerste kermis in Cranendonck: Budel-Schoot.

Een omheind terrein met toegangscontrole voor het aantal bezoekers en met instructieborden voor de geldende regels samen met handdesinfectie en looprichtingspijlen.

Wethouder Marcel Lemmen en BOVAK (Nationale Bond van Kermisbedrijfhouders) voorzitter, dhr. Atze J. Lubach-Koers werd de aftrap gegeven.
Vooral de kinderen keken natuurlijk uit naar de muntjes die in de vele ballonnen zaten verstopt en nu niet op 1 plek gedropt werden maar nu bij alle attracties enkele ballonnen om zo de menigte enigszins verspreid te houden.

En je zal het maar treffen, na al het wel en wee over het al dan niet doorgaan van de kermis(sen), dan gaat de kermis eindelijk van start en dan krijg je een hevige regenbui gepaard met onweer. Dan is de lucht weer enigermate opgeklaard en dan valt ook nog even kort de generator uit waardoor het gehele kermisterrein ineens in het donker staat en alle attractie uitvallen.

Tsja, soms zit het mee en soms mee.

Voor de zondag staat er volgens buienradar droog weer op het programma zodat iedereen hopelijk van een goede kermis kan genieten met het gehele gezin.

Hieronder enkele foto's gemaakt tijden de opening.

Vol verwachting

Wethouder Lemmen en BOVAK voorzitter Lubach

Laat de balonnen maar komen

Flinke regenbui

En dan nog onweer

En dan stopt de generator even

Eindelijk kermis